Goed zakelijk internet aansluiten? 

Goed zakelijk netwerk zorgt ervoor dat je collega’s online zijn. Daarom is het belangrijk dat je de juiste producten koopt. Toch kan een keuze maken moeilijk zijn, wat heb je allemaal nodig? In dit artikel vertellen we je wat jij koopt voor een zakelijke netwerkoplossing. Het is verstandig om te kiezen voor een overeenkomst waarbij u bij een eventuele storing direct geholpen wordt. Wat u dan niet wilt is in de wacht staan, of pas op de volgende werkdag geholpen worden.   

Dan helpt je zakelijk internetprovider je in veel gevallen ook graag met extra diensten. Daarbij kun je denken aan hulp met alarmsystemen, Zakelijk glasvezel postcodecheck het aanvragen en faciliteren van pinbetalingen of vaste IP-adressen. Maar wanneer je op zoek gaat naar een internetabonnement is de keuze ontzettend groot. Want kies je voor een internetabonnement voor particulieren of past een zakelijk internetabonnement beter.   

Wilt u ook graag stabiel, snel en draadloos internet in en rondom uw bedrijf?  

Als zzp’er mag je internetkosten alleen aftrekken voor de Belastingdienst als jij kunt aantonen dat je het zakelijk gebruikt. De kosten van een wifi-netwerk op kantoor mag je dus volledig aftrekken. Gebruik je dagelijks 8 uur zakelijk internet maar surf je daarnaast ook nog 2 uur privé het internet af? Dan is 80 procent van je internetabonnement zakelijk, dus mag je dat percentage van de kosten zakelijk aftrekken.   

Maar waarom zou ik dan een zakelijk abonnement nemen?  

  • Een particulier abonnement met dezelfde snelheid is een stuk goedkoper. Over het algemeen zijn de voorwaarden voor zakelijk internet flexibeler. Zo kun je gemakkelijker het abonnement wijzigen of opzeggen. Voor tijdelijke en noodsituaties hebben we zakelijke onbeperkte 4G simkaarten. Doe de postcodecheck op Zakelijk internet om te kijken wat jouw huidige verbinding is.  

Neem eens een kijk bij Clearmind.nu. Bij Clearmind.nu vind je het beste, betrouwbaarste en goedkoopste internet van Nederland! 

This entry was posted in Business. Bookmark the permalink.