Suplimente alimentare – Creșterea cerințelor dumneavoastră nutriționale

Oamenii ar trebui să fie informați în mod corespunzător despre proprietățile reale și beneficiile suplimentelor alimentare sănătoase. Definițiile medicale comune ale acestor suplimente nutritive sunt prevederi menite să sporească dieta unei persoane și să furnizeze substanțe hrănitoare, cum ar fi vitamine, fibre, minerale, amino și acizi grași. Acestea sunt ceea ce unii experți în nutriție le descriu drept elementele lipsă pentru a face o dietă completă.

Există standarde prescrise și suplimente alimentare naturale recunoscute la nivel global care includ reglementări, principii și alte recomandări referitoare la toate tipurile de alimente, producția și siguranța alimentelor. Vitaminele, suplimentele și mineralele nutritive sunt clasificate în această categorie. Aceasta se numește Comisia Codex Alimentarius, o organizație internațională susținută de Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură și Organizația Mondială a Sănătății.

Mulți oameni sunt foarte pretențioși când vine vorba de selecția alimentelor. Din păcate, impresia greșită pe care o au acești indivizi este că consumul de junk food poate fi depășit prin luarea de suplimente alimentare sănătoase. Aceasta este o percepție greșită și alimentele nedorite ar trebui evitate cu totul. Suplimentele pot fi utile pentru susținerea fitnessului, dar carnea slabă de pește, fructele și legumele oferă totuși o nutriție superioară. Aceste alimente sunt încă cele mai bune surse de vitamine și minerale. Suplimentele alimentare, așa cum sunt menționate în mod specific de terminologie, sunt menite să sporească, dar nu să ia locul unei diete echilibrate.

Este important să nu vă lăsați induși în eroare de anumite reclame și publicitate că pastilele sau suplimentele conțin mai multe beneficii decât alimentele pe care le consumă oamenii. Chiar și unele mărturii difuzate la televiziune și radio sau publicate în ziare despre suplimente nu sunt absolut adevărate.

În prezent, U.S. Food and Drug Administration standardizează așa-numitele suplimente alimentare rafinate și ingrediente alimentare. Aceste politici nu sunt aceleași cu reglementările pentru medicamentele și medicamentele tradiționale eliberate pe bază de rețetă și fără prescripție medicală. De asemenea, Legea privind sănătatea și educația suplimentelor alimentare din 1994 prevede că producătorii de suplimente alimentare sau de ingrediente sunt responsabili pentru a se asigura că un supliment alimentar sau un ingredient este sigur înainte de a putea fi vândut consumatorilor.

FDA este pe deplin responsabilă pentru luarea de măsuri împotriva oricăror suplimente alimentare periculoase pentru sănătate, de îndată ce acestea vor fi aduse pe piață. De regulă, producătorii nu sunt obligați să-și înregistreze produsele la Food and Drug Administration. De asemenea, nu este necesar ca aceștia să solicite aprobare înainte de a produce sau de a vinde suplimente alimentare. Cu toate acestea, aceste companii trebuie să se asigure că informațiile de pe eticheta produsului sunt exacte și nu ambigue. Regulile de reglementare pe care toate firmele locale și internaționale care produc, pun împreună, etichetează sau depozitează suplimente alimentare trebuie să acționeze în conformitate cu bunele practici actuale de fabricație a suplimentelor alimentare pentru controlul calității. Aceste prevederi includ testarea, controlul calității și distribuirea suplimentelor alimentare în țară. De asemenea, producătorul, furnizorul sau întreprinderea de ambalare al cărei nume apare pe etichetele suplimentelor vândute în S.U.A. au mandatul de a transmite agenției guvernamentale în cauză toate informațiile negative cu privire la utilizarea suplimentelor alimentare în toate statele. Sarcinile FDA includ, de asemenea, informații despre produse, etichetare, declarații de supraveghere, prospecte și alte date pentru consumatori.

This entry was posted in Business. Bookmark the permalink.