Zakelijk internet aanschaffen? 

Bij zakelijke klanten zit een team van experts klaar voor ondersteuning, van technische problemen en vragen over bijvoorbeeld betalingen. Vragen van een zakelijke klant worden door één expert behandeld, hierdoor is de klant van begin tot eind één aanspreekpunt heeft. 123zakelijkinternet.nl levert internet in heel Nederland.  

Bedrijven zijn afhankelijk van een internetverbinding. De postcodecheck laat je zien wat de mogelijkheden zijn op jouw adres. Beveiligingscamera’s aangesloten op het internet? Werkt jouw bedrijf met Pinbetalingen? Dan wil je natuurlijk een veilige internetverbinding voor zakelijke transacties. Zodra er bijvoorbeeld problemen ontstaan met internet zakelijk, worden deze automatisch opgepakt en opgelost.  

Meer zekerheid 

Ondernemers hebben vaak net even wat meer zekerheid nodig qua internet dan wanneer je privé internet gaat afsluiten. Het is fijn als je een specialist hebt die zicht alleen richt op telefonie en een internetprovider die zich alleen richt op je internet. Vaak kun je als bedrijf gebruik maken van diensten die consumenten niet krijgen. Zoals: extra firewall diensten, VoIP telefonie en eigen IP-adressen. De snelheid van providers is ook de werkelijke snelheid die je op jouw bedrijf kunt halen. 

Postcodecheck doen 

Om te zien of glasvezel beschikbaar is, kun je jouw postcode en huisnummer invoeren, en klikken op de knop ‘Checken’. Met een statisch IP-adres kunt u apparaten die op uw netwerk zijn aangesloten op afstand benaderen. Denk hierbij aan servers, bewakingscamera’s, printers en meer. Wij kunnen uw bedrijf voorzien van vaste IP-adressen, zodat u uw apparatuur probleemloos aansluit op internet. 

 

 

This entry was posted in Business. Bookmark the permalink.